Wat is een 3D VR tour?
Naast onze visualisaties met perspectieven, bieden wij ook de mogelijkheid om een 360° 3D VR-tour te maken. Deze tour bestaat uit meerdere 3D stereoscopische 360° beelden die aan elkaar gekoppeld worden om een online VR-tour te creëren. De grote meerwaarde van een VR-tour is dat het met een VR-headset levensgroot is, waardoor u het gevoel heeft dat u echt in de ruimte staat. U kunt zelf de richting kiezen waarin u kijkt en waar u naartoe wilt gaan.

Bovendien kunnen we als extra functionaliteit verschillende varianten integreren die u met een druk op de knop kunt oproepen. Zo kunnen we verschillende indelingen van de ruimte simuleren, haardvuur aan- of uitzetten, een bureau-, tv- of ontbijtkast open of gesloten weergeven, alternatieve materialen of kleuren tonen, enz.

Onze VR-tour is online toegankelijk en gemakkelijk te delen. Het is zelfs mogelijk om de tour zonder internetverbinding te bekijken, nadat het gedownload is op uw VR-headset of smartphone. Het delen van de VR-tour kan met een eenvoudige hyperlink voor pc of een magic code voor gebruik met de app voor smartphone, tablet en actieve VR-headsets zoals de Oculus Quest, Oculus GO en GearVR.
Hoeveel kost een 3D VR tour?
400 euro eBTW tot 4 camerastandpunten of interacties
+ 45 euro eBTW per camerastandpunt of interactie van 5e tot 12e 
 + 25 euro eBTW per camerastandpunt of interactie vanaf 13e 

PRIJSVOORBEELD: VR tour met 20 posities = 960,- eBTW
--> (400,- voor 1e tot 4e) + (8 x 45,- voor 5e tot 12e) + (8 x 25,- voor 13e tot 20e)​​​​​​​
Enkele voorbeelden:

Moderne woning met tuinontwerp

Moderne woning met tuinontwerp

Moderne woning met interieur en exterieur

Moderne woning met tuinontwerp

Landelijke woning met interieur en exterieur

Vakantieverblijf Marbella interieur en exterieur

Modern interieur met interacties

Restaurant met feestzaal en appartement

Back to Top