3D stereoscopische 360° VR tour
375 euro eBTW voor 3 camerastandpunt of interacties
500 euro eBTW voor 4-8 camerastandpunt of interacties
750 euro eBTW voor 9-12 camerastandpunt of interacties
1000 euro eBTW voor 12-30 camerastandpunt of interacties​​​​​​​ 
Aanvullend op de visualisatie met perspectieven kunnen wij een 360° 3D VR tour maken. Deze bestaan uit verschillende 3D stereoscopische 360° beelden die aan elkaar gekoppeld worden in een online VR tour. De grote meerwaarde van een VR tour is dat deze beleving met een VR headset levensgroot is. U krijgt echt het idee dat u in een ruimte staat waarbij alles net zo groot is als het in het echt zou zijn. Bovendien kan u zelf kiezen in welke richting u kijkt en waar u naar toe wil.
Als extra functionaliteit kunnen we varianten integreren die u dan met een druk op een knop kan oproepen. Zo kunnen we verschillende indelingen van de ruimte simuleren (slaapkamer/bureel/...), het haardvuur uit of aan doen, een bureel-, tv- of ontbijtkast in open of gesloten toestand weergeven, alternatieve materialen of kleuren, enz. .
Doordat deze online staat is de VR tour gemakkelijk te delen of vanop eender welke locatie te bezichtigen. In principe heeft u geen internetverbinding meer nodig eens de VR tour gedownload is op de headset of smartphone. 
Het delen van de VR tour kan met een eenvoudige hyperlink voor PC of een magic code voor gebruik met de app voor smartphone (al dan niet in side-by-side VR modus met passieve headset), tablet en actieve VR headsets zoals de Oculus Quest, Oculus GO en GearVR. 

enkele voorbeelden:

Moderne woning met interieur en exterieur

Landelijke woning met interieur en exterieur

Vakantieverblijf Marbella interieur en exterieur

Modern interieur met interacties

WIP: Restaurant met feestzaal en appartement

Back to Top