3D animatie
animatie  in full-HD 1080p : 125 excl. BTW per seconde film
animatie in HD 720p : 90 excl. BTW per seconde film
Bij 3D-lab krijgen we jammer genoeg niet zo vaak de kans om een animatie te maken. De kostprijs is immers aanzienlijk. Dat komt omdat een animatie bestaat uit 25 frames of renderings per seconde. Al deze renderings moeten dus uitgerekend worden op de renderfarm en daardoor is de kostprijs alleen voor het uitrekenen van al die beelden erg hoog. Hoe langer de animatie, hoe duurder het in vergelijking wordt. 
vb: 45sec film renderen in full-HD 1080p x 125 euro/sec = 5.625€
 In de prijs is wel inbegrepen; het instellen van de animatiepaden in ons 3D-model, testrenderen, finaal renderen en de volledige montage, met verwerking van de videoclips, stilstaande beelden, logos en infopagina's, en dat alles op een leuk muziekje. Om de animatie wat langer te laten duren, kunnen we de overgangen van de korte stukjes maken op een stilstaand beeld. Zo konden we aan volgend voorbeeld een dikke 30 seconden extra tijd toevoegen:
AUTO-SLIDESHOW
350,- tot 750,- excl. BTW
Als alternatief, kunnen we wel een automatische slideshow, al dan niet op muziek,  maken met integratie van renderings, maar ook tekstpagina's, titels, fotomateriaal, enz...
De beelden kunnen dan in/uit zoomen en schuiven
Enkele voorbeelden: 
Back to Top