3D-visualisatie met integratie van een gebouw in een luchtfoto van een drone is een krachtige manier om een realistisch beeld, op hoogte, van een project te creëren. Hiervoor werken we samen met ervaren dronepiloten om nauwkeurige en adembenemende 3D-visualisaties te produceren...
De dronepiloot begint met het zorgvuldig plannen van de vlucht op basis van onze instructies en wensen, waarbij de drone strategisch wordt ingezet om het gebouw vanuit verschillende hoeken vast te leggen. De drone is uitgerust met een geavanceerde hoge resolutie camera of 360°-camera om nauwkeurige beeldgegevens te verzamelen.
Na de vlucht levert de dronepiloot de ruwe luchtfoto's aan ons team van 3D-specialisten. Deze beelden worden vervolgens verwerkt in het 3D-model. 
Het eindresultaat is een indrukwekkende 3D-visualisatie die niet alleen architecten en ontwerpers helpt bij het plannen en presenteren van hun projecten, maar ook eindklanten en overheidsinstanties een realistisch beeld geeft van hoe het gebouw er in de echte wereld uit zal zien.
Onderstaande renderings zijn louter illustratief om het principe van luchtfoto integraties te ondersteunen. Het is verboden deze pagina of de inhoud ervan te downloaden, verspreiden, publiceren, tentoon te stellen aan derden of te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van 3D-lab.
Conceptuele rendering van rooftop-bar 
Droneshots bij DAG en AVOND met integratie 3D-model
De posities van de drone en de gewenste foto's, worden op voorhand goed besproken om de juiste sfeer te kunnen creëren
Ook voor interieurbeelden helpen dronevluchten voor het creëren van bijzonder realistische uitzichten op hoogte
Een luchtfoto integratie van het nieuwe Kasterhuis te Wetteren voor Fiola VZW
Een luchtfoto integratie van een concept voor meergezinswoning
ter ondersteuning van inleidende besprekingen met de stedenbouwkundige diensten
Luchtfoto integraties voor uitbreidingen PC Ariadne
Inplanting van fase 2 en 3 voor bedrijventerrein te Ronse voor SO-LVA
Back to Top